Om CLLPRO

Bag CLLPRO står Morten.
Med over 17 års erfaring i branchen, og erfaring fra ind-og udland er CLLPRO løsning man som virksomhed eller forening trygt kan vælge.

Efter mange år hos de største virksomheder i branchen, blev tiden til at gå selvstændigt. For selv, at kunne bestemme over serviceniveauet, resultaterne samt lette hverdagen for kunderne blev CLLPRO skabt.

Visionen er at lette det administrative arbejde for virksomhederne og foreningerne, give bedre helhedsindtryk i deres elevatorer, få elevatorerne igennem de periodiske eftersyn og samtidig sikre færre driftstop som sker pga. snavs i skrald i skakten.

Alt dette skal ske samtidig med, at der er god service, flotte resultater og altid veloplagt og imødekommende personale.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du en opgave du ønsker en pris på, er du meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, ringe eller sende en mail. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt, med en pris og svar på eventuelle spørgsmål.

Ønsker du rådgivning eller vejledning til din virksomhed eller forening er du altid velkommen til at ringe på telefon: 26446021