Få en ren og velduftende elevator

Som ejendomsansvarlig har du sikkert ofte lagt mærke til hvor beskidt der kan være i mange elevatorer, og hvor dårlige lugtgener der kan forekomme. Hos CLLPRO har vi bl.a. specialiseret os i rengøring af elevatorer og elevatorskakte. Når vi gør grundigt rent, gør vi det på følgende måde:

  • Grundig støvsugning og vask af hele elevatorskakten
  • Vinduespolering indvendig i skakten
  • Rengøring af skaktdørene og elevatortrinskinne
  • Grundig støvsugning samt vask af skaktbunden
  • Fjernelse af lugtgener med desinficerende specialmidler

Det er altid muligt at henvende kontakt, hvis der skulle opstå spørgsmål omkring rengøringsmidler, priser, arbejdsgang på stationer, eller special bygninger/lukkede bygninger der kræver særlig tilladelse – denne service yder vi også, da vi hos CLLPRO er godkendt til f.eks. statsbygninger mm. 

Som ekstra pointe for ovenstående, kan vi nævne at en ren elevator er den bedste måde at byde dine gæster eller kunder velkommen på. 

Vores priser starter ved 1796kr, men du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål og tanker du har omkring din elevator. 

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du en opgave du ønsker en pris på, er du meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, ringe eller sende en mail. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt, med en pris og svar på eventuelle spørgsmål.

Ønsker du rådgivning eller vejledning til din virksomhed eller forening er du altid velkommen til at ringe på telefon: 26446021